Koningsdagmarkt 2023

Mijnhaarclip op de Koningsdagmarkt 2023

Donderdag 27 april 2023 is de datum waar ik al een tijdje naar uitkeek! Namelijk op de Koningsdag markt staan in Leeuwarden. Vorig jaar hebben wij samen een enorm leuke & goede dag gehad. Om 04:30 ging onze wekker en de avond van tevoren hebben wij alles in de auto geladen… dit paste net met al onze haaraccessoires!

Onderweg naar de stad (in het donker) stonden er al heel wat mensen, het was helemaal gezellig om even met andere kraampjes te kletsen. Natuurlijk moesten wij alles uitstallen maar dit kon op een relaxt tempo want er was nog geen drukte rond dit vroege tijdstip.

Dit jaar – 2023:

Er waren wat verbeter punten die ik dit jaar door wilde voeren. Bijvoorbeeld de grote van mijn kraam en de spullen die ik ging aanbieden. Ik heb het afgelopen jaar veel geleerd als ondernemer en kan steeds beter dingen inschatten. Toch heb ik veel items te enthousiast ingekocht en zat ik nog met een behoorlijke voorraad. Denk hierbij aan felle kleuren haarclips, hippe haarbanden en sierlijke haaraccessoires. Deze markt was een ideaal moment om alles mee te nemen.

De indeling van mijn kraam:

Dit jaar heb ik het GROOTS aangepakt. Wij stonden met een grote kraam, rekken en kleden op de markt. Er waren nog veel haaraccessoires over die ik graag wilde verkopen voor een gunstige prijs maar daar moest natuurlijk genoeg plek voor zijn. In de ochtend heb ik een TikTok geplaats over ons plek en kraam. Op deze video werd positief gereageerd en hierdoor kwamen er nog veel mensen bij ons langs.

Op tafel had ik de wat luxere haarclips neer gelegd in oude koffers. Op deze (haar)items had ik een stapelkorting gehanteerd. Hoe meer accessoires je mee neemt, hoe goedkoper. Dit liep als een speer. Hier lagen veel MEGA haarclips die bijna uitverkocht zijn op de site, dus neem snel een kijkje…!

Op de rekken hingen alle tassen waar nog maar 1 of 2 van op voorraad waren. Eerlijk is eerlijk, ik wil graag ook weer met een nieuw assortiment komen op de webshop vandaar dat deze tassen mee gingen naar de markt.

Op het kleed had ik allemaal haaraccessoires van €1 neergelegd. Dit liep nog beter als de items op onze tafel. Het vervelende was wel dat het kleed op de grond lag. Volgend jaar wil ik graag twee tafels mee nemen zodat mensen niet hoeven te bukken.

Eindstand:

Ik kijk met een goed gevoel terug op de Koningsdagmarkt van 2023. Er is goede reclame gemaakt en er zijn veel blije mensen weggelopen met onze haarclips, haarbanden en haaraccessoires. Een goede dag! Leuk dat er zoveel mensen op af kwamen & tot volgend jaar!

Liefs,

Roos Wijnalda

Mijnhaarclip.nl  

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.